Lepek mýtů zbavený

LEPEK – slovo v mediích v souvislosti s výživou nejvíce skloňované. Koluje o něm spousta informací, z nichž některé jsou pravdivé, ale spousta je nepravdivých. Lepek, bílkovinná frakce nacházející se v některých obilovinách, se stal terčem a jakýmsi univerzálním viníkem, na který jsme začali s velkou oblibou házet všechny naše zdravotní problémy. Je to ale oprávněné? Lavina informací, které nejsou vždy přesné a pravdivé způsobila to, že se mu mnoho lidí začalo vyhýbat a lepek ze své stravy vynechávat, aniž by si uvědomili, že si mohou ještě více ublížit než pomoci. Nechali jste se také ovlivnit a chtěli byste do problematiky vidět více a jasněji...?

 

Lektorka Michaela Bebová říká: „Kladu si za cíl podat celou problematiku týkající se lepku pouze na základě odborných a pravdivých informací, včetně rozboru intolerancí a alergií na té nejzákladnější úrovni. Mým cílem je seznámit veřejnost s fakty a vyvrátit tak spoustu nepravdivých informací. Věřím, že seminář pomůže celou problematiku objasnit."

Cena zahrnuje:

  • studijní náplň
  • certifikát o absolvování

Novinky e-mailem