28.9.2019 poprvé v Praze LOLË Live in the Sunshine

26. 05. 2019

Že kanadské LOLË není jen běžnou značkou sportovního a lifestyle oblečení svědčí fakt, že pořádá také úžasné celosvětové sportovní akce. A je to tady! V září přichází na řadu také Praha v nádherném prostředí odsvěcené kaple.

Buďte součástí: LIVE IN THE SUNSHINE – jedinečná jógová akce LOLË poprvé v Praze!

A právě vy můžete být u toho, u první oslavy aktivního způsobu života – dopoledne plného jógy a také meditace s těmi nejlepšími lektory! Pozor! K dispozici je pouhých 100 míst a navíc každý z účastníků získává v ceně vstupenky ikonickou žlutou podložku LOLË! Podmínkou účasti je bílé oblečení.

Praha, kaple Sacre Coeur, 28. září 2019

Sobotní den české státnosti podporuje sounáležitost, úctu a radost. Jeho symbolem je Svatý Václav. V LOLË ctíme tradice a vám i nám chceme dopřát úžasnou oslavu této hrdosti. Pojďte si námi užít den s jógou ve společnosti krásy kaple Sacre Coeur na Praze 5 a nejlepších jógových učitelů, kteří rozzáří vaši duši. Věříme v nemožné, sníme a myslíme na velké věci, budujeme smysluplné zážitky a jsme odhodláni činit dobro pro všechny, kteří ho přijímají a dále šíří. Baví nás podílet se na radosti i díky aktivnímu přístupu k životu - to je náš cíl. V LOLË jsme spojeni se svými společnými ambicemi zpřístupnit radost z pohybu každému na celém světě. Demografie, profesní nebo společenské postavení, nic z toho není pro nás důležité. Jsme LOLË. V mysli se cítíme dobře. Jógou pomáháme otevírat srdce všem, bez rozdílu.

Datum: sobota 28.9.2019
Místo: Kaple Sacre Coeur, Holečková 31, PRAHA 5
Doprava: MHD, možnost parkování v areálu (info na webu)
Prezentace: 9:30 hodin
Začátek: 10.00 hodin
Konec: 13.00 hodin
Lektoři: Václav Krejčík, Katka Bílková, Jakub Šamberger, Simona Josefová, Karolína Štraus Idris, Mariána Bečková
Cena: 699 Kč (v ceně každý získává žlutou ikonickou podložku LOLË) a současně je podmíněné přijít v jakémkoliv bílém oblečení.

Přihlášky ZDE

Jsme LOLË – LIVE IN THE SUNSHINE

Pro Lolë je bílá barva velice typická – cvičí se v ní na obřích celosvětových akcích White Tour a oblékala se do ní také Meghan Markle, vévodkyně ze Sussexu, jejíž nezapomenutelné jogínské fotky můžete na internetu stále najít. Oblečte se proto i vy do jedinečné bílé kolekce Lolë, kde všechny kousky spolu perfektně ladí a mají dokonalé střihy, který lichotí každé ženské postavě. Navštivte proto náš obchod v ulici Karolíny Světlé 19 na Praze 1, nebo si jednotlivé bílé kousky – podprsenky, trička, topy nebo legíny objednejte na www.lolestore.cz

Novinky e-mailem